O Turističkom Vodiču


Turistički Vodič Srbije  - hoteli, restorani, znamenitosti i prirodne lepote Srbije online.

Objedinjena web prezentacija svih turističkih potencijala Srbije.

Sajt namenjen svima koji žele dobro da upoznaju našu zemlju, bili oni stranci ili njeni stanovnici. Onima koji žele informacije o turističkoj ponudi Srbije: ugostiteljski objekti, smeštajni kapaciteti, kao i znamenitosti, prirodne lepote, turističke destinacije gradovi, sela (etno turizam), banjeplanine, kupališta, razne manifestacije, putevi vina...

Sajt se može koristiti i u ne-turističke svrhe, pretraga ugostiteljskih objekata Srbije omogućava pronalazak restorana u mestu stanovanja ili bilo kom delu Srbije kroz koji putujete, kao i pronalazak restorana prema željenom zahtevu ukoliko npr. putujete u posetu prijateljima u Makedoniji, a hteli biste da ručate u nekom usputnom gradu i da sedite u bašti, jednostavno ukucate ključne reči vaše želje i dobićete listu restorana sa ovom pogodnošću u traženom mestu. 

U okviru Info/Destinacija poseban segment čini Putnička medicina - rubrika korisna kako našim građanima koji putuju u inostranstvo, tako i strancima koji dolaze kod nas: saveti lekara o tome koje lekove poneti na put, koje mere predostrožnosti preuzeti na kojoj vrsti odmora i na kojoj destinaciji, kako postupiti u slučaju povrede ili bolesti. Posebni zdravstveni saveti za putnike koji boluju od hroničnih bolesti ili one koji se nalaze u procesu lečenja od određenih bolesti, povreda, oporavljanja od raznih intervencija.

Za slučaj potrebe zdravstvenih intervencija, turisti u Srbiji informacije mogu dobiti putem e-maila:  [email protected]

 

Tim Turističkog Vodiča Srbije:

Milena Luković - administrator

Marko Ćupurdija - software developer

Ana Milutinović - web and graphic designer

Vladimir Lukić - expert associate, history

Marijan Dimitrijević – accociate

Sandra Pavlović – accociate