Postanite član

U vremenu u kom je vremena sve manje, sa promenama, novim trendovima i željama turista online čini ključ predstavljanja, upoznavanja i održavanja kontakta, zato je tim Turističkog vodiča tu da Vam pomogne!

 

Turistički vodič Srbije objedinjena baza smeštajne i ugostiteljske ponude Srbije (blizu 5,000 objekata čiji broj se svakodnevno uvećava). Svojim članovima omogućavamo prezentaciju kroz povezivanje sa platformom i kroz zajedničke nastupe na sajmovima, manifestacijama, festivalima… Na taj način nastojimo da doprinesemo razvoju turizma u Srbiji, da promovišemo njene potencijale, narod i znamenitosti kao i da podržimo promociju smeštajnih i ugostiteljskih kapaciteta koji čine sastavni deo turizma.

*   Ukoliko želite pristupne parametre tako da samostalno da unosite podatke za Vaš objekat, pošaljite nam zahtev (naziv objekta, adresa i ime osobe odgovorne za ažuriranje), a mi ćemo Vam poslati pristupne podatke. Što bogatije pretočite svoju ponudu kroz reči, slike, informacije, prednosti koje posedujete, to će Vas turisti lakše pronaći i odlučiti se za Vas.

*   Kao naši članovi budite slobodni da nam šaljete novine iz oblasti Vašeg poslovanja, a mi ćemo ih rado objaviti i o tome Vas obavestiti. (rubrika Vesti)

*   Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja tim Turističkog vodiča Srbije Vam stoji na raspolaganju.

Najave:

Na zahtev članova, očekuju nas i bogatiji marketing paketi kao i zajednička prezentacija na sajmovima….o ovome više u narednom periodu (rubrika Vesti)