Prijavite se Srpski English

+381 (0)11/ 383 5150
+381 (0)63/ 776 7307
+381 (0)69/ 664 844
Zima 2 Zima 3 Winterhalter Zima 4 Zima 5
E-dizajn

Vesti

Specijalna ponuda "IN Hotela" za Dan zaljubljenih

04.02.2016.

Vreme praznika još nije završeno - Dan zaljubljenih vam pruža mogućnost da nastavite i pažljivo odabranim poklonima darujete vama drage osobe, a "IN Hotel" je tu da Vam pomogne u tome.

Cela vest
Inspirisani dobrom energijom, možete da odaberete i rezervišete jedan od "IN Love" paketa koji vas očekuje - jedna ili dve noći u dvokrevetnoj sobi sa doručkom i malim iznenađenjem u obliku srca koje će vas sačekati na dolasku; dve masaže u trajanju od 30 min u Wellness centru; organizovani transfer do tržnog centra "Ušće" ili "Delta City"; mogućnost besplatnog korišćenja garaže; kasni odlazak iz sobe do 15h.

Cene paketa su 85 evra za jedno noćenje i 150 evra za dva noćenja.

U živim bojama radosti i ljubavi restorana "INfusion", "IN Hotel" servira praznični Brunch, jedinstveni izbor jela, kao i pažljiva selekcija vina, doprineće da praznik upotpunite na pravi način. Cena po osobi iznosi 1.650 rsd.

Ako poželite da ovaj praznik učinite sasvim drugačijim nego do sada, na pravom ste mestu!

Tekst je u potpunosti preuzet sa portala eKapija


"Music Week" festival od 13. do 20. marta na Kopaoniku

31.01.2016.

Od 13. do 20. marta će po prvi put biti održan "Music Week" festival. Željko Joksimović je potvrdio svoj nastup za petak i obećao sjajnu atmosferu u hotelu "Grand".

Cela vest
- "Music Week" je novi koncept turizma i zabave koji smo napravili u saradnji sa "MK Mountain Resortom", namenjen je ljudima koji žive dinamično i zbog toga gledaju da sebi na odmoru ugode na svaki način. Preko dana žele da se odmore, bave sportom, relaksiraju, ali tokom večeri očekuju vrhunsku zabavu. Mi smo odlučili da im tokom "Music Week"-a to i pružimo - navode iz produkcije "Sky Music".

Pored Željka Joksimovića, na "Music Week" festivalu će nastupiti neke od najvećih muzičkih zvezda kako na domaćoj tako i na regionalnoj sceni.

Tekst je u potpunosti preuzet sa portala eKapija


Veliki interes Rusa za medicinski turizam u Srbiji

25.01.2016.

Ruski poslovni klub iz Beograda krajem decembra 2015. organizovao je u Moskvi direktne susrete vlasnika i menadžmenta Atomske banje sa firmama: "Amed Tour", "Ventus" i "Pak Group"

Cela vest
One su specijalizovane za medicinski turizam kao i agencijom "Natali Tours" koja se bavi klasičnim turizmom,  susreti su bili veoma uspešni i postignut je dogovor o saradnji – slanju klijenta za korišćenje usluga Atomske banje.

Navedeni organizatori medicinskog turizma do sada nisu u svojim programima imali Srbiju, a agencija "Ventus" koja je proglašena za najbolju agenciju Podmoskovlja i "Pak Group" na svojim sajtovima postavljalju prezentaciju Atomske banje. 

Sve ove agencije zainteresovane su i za druge banje u Srbiji, tako da su organizovani i B2B susreti sa Prolom banjom, Lukovskom banjom i Specijalnom bolnicom "Merkur". U februaru 2016. menadžment "Ventusa" i "Pak group"-e biće u poseti svim ovim banjama radi upoznavanja sa potencijalima i  saradnje. 

Sa ruskim turtističkim agencijama pokrenuti su programi pod nazivom "Upoznajte Srbiju i njeno gostoprimstvo", a u saradnji sa hotelom "Zepter", vilom "Drina" i restoranom "Vrelo" pripremljen je prvi program, zimski i letnji, u trajnju od 10 i 12 dana. Osim boravka u Beogradu organizovan je boravak u vili "Drina" i obilazak Andrićgrada, Mokre gore, turističkog kompleksa Drvengrad, više manastira, Zlatibora i sl.

- Srbija ima šta da ponudi ruskim turistima, potrebni su privlačni programi ali i B2B susreti sa organizatorima putovanja. Mnogi ruski organizatori medicinskog turizma i putovanja traže nove destinacije - naveo je za "eKapiju" Vladan Branković, izvršni direktor Ruskog poslovnog kluba u Beogradu.
Više informacija:
 sajtu www.ruskiposlovniklub.rs i www.russianbusinessclub.ru

Tekst je u potpunosti preuzet sa portala eKapija


Pirot dobio još jedan hotel - Otvoren "Ana lux SPA"

25.01.2016.

U Pirotu je u januaru otvoren hotel "Ana lux SPA" u prisustvu velikog broja zvanica, ambasadorke Australije u Srbiji Džulije Fini, visokih funkcionera lokalne samouprave, predstavnika velikog broja firmi iz cele Srbije.

Cela vest
Vlasnica hotela Ana Lazarević kazala je da je kompanija, čiji je vlasnik njen suprug, "S&V Drilling" osnovana 2005. godine, uspešno posluje i zapošljava preko 150 radnika. Pre 4 godine je odlučeno da proširi postojeći biznis upravo u Pirotu, kupovinom hotela "Pirot" koji je u to vreme predstavljao ruinu, a sada predstavlja velelepni objekat u centru grada.

- Nikada ovakav uspeh ne bi postigla bez podrške supruga Stiva Lazarevića, firma "S&V Drilling" jedan je od lidera na Balkanu u svojoj branši. Hotel smo renovirali po ugledu na renomirane svetske objekte najviše klase, mislim da je ovaj hotel ponos, ne samo moj koja sam se svojski trudila, i moje porodice, hotel je ponos ovog grada. Bilo je krajnje vreme da Pirot dobije jedan ovakav objekat - navodi Lazarevićeva.

Hotel ima 44 sobe, 27 apartmana, od čega je 7 biznis apartmana, spa centar, teretanu, kuglanu i mnoge druge sadržaje. U hotelu će biti zaposleno između 50 - 60 ljudi, prenose "Pirotske vesti".

Tekst je u potpunosti preuzet sa portala eKapija


Hotel M**** Beograd

24.01.2016.

Specijalne cene smeštaja u Hotelu M**** za učesnike Medjunarodnog BEOGRADSKOG SAJMA TURIZMA, u periodu od 18.-21. Februar 2016. sa uračunatim besplatnim jutarnjim transferom do Beogradskog sajma.

Cela vest
HOTEL M je moderan hotel sa 4 zvezdice i idealan je izbor za poslovne goste, sportiste i sve one koji turistički posećuju Beograd. 

Udaljen je 20 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla i svega 10 minuta od centra grada i Beogradskog sajama. 

U sastavu hotela se nalazi 130 soba, 8 apartmana i 42 Premier sobe. 
Hotel raspolaže parkingom kapaciteta 150 mesta.

Za sva dodatna pitanja i sugestije: 
Hotel M
Bulevar Oslobođenja 56a, Beograd, Srbija 
Tel: +381 11 30 90 607 
+381 11 30 95 644 
Fax: +381 11 30 95 506 
Mob: +381 64 87 37 035 
E-mail: [email protected] 
Web site: www.hotel-m.com

Tekst je u potpunosti preuzet sa portala Turistički klub Srbije


Službeni glasnik Republike Srbije

16.01.2016.

U Službenom glasniku RS br. 2, od 8. januara 2016 godine, objavljeno je sledeće:

Cela vest
1.   Pravilnik o vrsti i uslovima garancije putovanja, načinu aktiviranja i drugim uslovima koje mora da ispuni organizator putovanja u zavisnosti od vrste organizovanog putovanja.

2.   Pravilnik o uslovima i postupku za izdavanje i oduzimanje licence za ribočuvara, načinu vođenja Registra izdatih licenci, kao i sadržini i načinu vođenja Registra privrednih ribara.

Tekst je u potpunosti preuzet sa portala Turistički klub SrbijeNOVO: Zdravstveni Turizam

Reklama za Srbiju: Soulfood Serbia (Hrana za dušu)