Prijavite se Srpski English

+381 (0)11/ 383 5150
+381 (0)63/ 776 7307
+381 (0)69/ 664 844

Javna kupališta i akva parkovi


Ada Ciganlija

Ada Ciganlija predstavlja poznato kupalište nastalo na obali reke Save, smešteno na teritoriji grada Beograda.  Sam naziv odnosi se na rečno ostrvo koje je nastalo na četiri kilometara udaljenosti od ušća reke Save u Dunav. 1821.godine knez Milloš Obrenović  je ostrvo proglasio državnim dobrom i tako je ostalo i do dan danas. 

pročitajte ceo tekst ›

Akva pak Silver lake

Akva park Silver lake nalazi se na samoj obali Srebrnog jezera, u opštini Veliko Gradište i predstavlja deo Silver lake Resorta-a. Na površini od 2.500m2  izgrađeno je 5 bazena, od kojih je jedan namenjen za najmlađe posetioce. 

pročitajte ceo tekst ›

Akva park Izvor - Aranđelovac

Akva park Izvor nalazi se u Bukovičkoj banji, u Aranđelovcu, u okviru hotela “Izvor” koji ima 5 zvezdica. Zahvata površinu od 6ha i poseduje tri bazena, dvanaest tobogana i razne atrakcije za decu.

pročitajte ceo tekst ›

Akva park Jagodina

Akva park se nalazi u sklopu turističkog kompleksa ‘’Đurđevo brdo’’, na samo desetak minuta pešačenja od centra grada. Prostire se na površini od 3,7 ha i sadrži 8 bazena sa sistemom tobogana (Spiralni tobogan "Bodi Slaid", tobogan "Vaid Slaid" i tunel ’’Bodi Slaid’’, bazen sa šankom, rekreativni bazen sa ekstremnim toboganom dužine 148m i vodenim atrakcijama za decu).

pročitajte ceo tekst ›

Akva park Petroland

Akva park Petroland nalazi se na teritoriji opštine Bački Petrovac,u blizini Novog Sada. Površina parka je oko 20ha I glavni investitor izgradnje parka bila je privatna firma iz Slovačke. Voda za bazene koja se koristi je ustvari geotermalna voda koja izvire u blizini akva parka i čija je temperatura oko 40o C, te omogućuje kupanje i tokom hladnijih dana i meseci.

pročitajte ceo tekst ›

Akva park Podina - Sokobanja

Akva park Podina nalazi se u blizini Sokobanje, samo 1,5km udaljen od centra banje. Otvoren je 2012.godine i  smešten je u okviru sportskog rekreativnog kompleksa Podina. 

pročitajte ceo tekst ›

Akva park u Mlavskim termama

Akva park  u Mlavskim termama odnosno u banji Ždrelo smešten je pored puta Petrovac-Žagubica, u podnožju Homoljskih planina. Izgrađen je u okviru sportsko rekreativnog centra Ždrelo koji se sastoji i od hotela, restorana i wellnes centra. 

pročitajte ceo tekst ›

Plaža Bela stena - Pančevo

Bela stena predstavlja peščanu plažu koja je smeštena na rečnom ostrvu Forkontumac, na desnoj obali Dunava. Pripada teritoriji grada Pančeva.

pročitajte ceo tekst ›

Plaža Brioni-Sremska Mitrovica

Brioni predstavlja peščanu plažu koja se nalazi na obalama reke Save, u blizini Sremske Mitrovice. Plaža je nastala pre Drugog svetskog rata i dan danas se koristi.  

pročitajte ceo tekst ›

Plaža Lido - Zemun

Plaža Lido nalazi se u severnom delu Velikog ratnog ostrva na reci Dunav. Pripada teritoriji opštine Zemun. Plaža je relativno mala i izgradnja raznih infrastrukturnih objekata je zabranjena pre svega zato što je Veliko ratno ostrvo zakonom zaštićeno. 

pročitajte ceo tekst ›