Prijavite se Srpski English

Aktivnosti


Proglašeni pobednici Nagradnog konkursa za decu školskog uzrasta V-VIII razreda “Skrivene tajne srpskih muzeja”

Pozivamo Vas da pogledate preko 100 fantastičnih slika i tekstova školaraca iz cele Srbije u okviru rubrike Nagradni konkurs na naslovnoj strani sajta Turistički klub Srbije. 

pročitajte ceo tekst ›

N Sport nagrađuje učesnike Nagradnih konkursa !!!

Dragi mališani-učesnici svih nagradnih konkursa Turističkog Kluba kao i svi vaspitači/učitelji i profesori, N Sport želi da Vas ovom prilikom posebno nagradi za učešće u nagradnim konkursima sa vaučerom kojim odobrava 20% popusta na deo proizvoda iz svog asortimana.

pročitajte ceo tekst ›

Otvoren nagradni konkurs - Skrivene tajne srpskih muzeja

Dragi osnovci, profesori, mame i tate...otvoren je nagradni konkurs za sve mališane V-VIII razreda osnovnih škola u Republici Srbiji. Priključite nam se, najbolje očekuju lepe nagrade!!!

pročitajte ceo tekst ›

Proglašeni pobednici Nagradnog konkursa za decu školskog uzrasta I-IV razreda “Pričala mi moja baka...”

Pozivamo Vas da pogledate preko 2,200 fantastičnih slika i tekstova školaraca iz cele Srbije u okviru rubrike Nagradni konkurs na naslovnoj strani sajta Turistički klub Srbije. Konkurs je zvanično završen za decu uzrasta I-IV razreda ali zato kreće naredni za decu uzrasta V-VIII razreda osnovnih škola. Pratite nas...

pročitajte ceo tekst ›

Proglašeni pobednici Nagradnog konkursa za decu predškolskog uzrasta “Ptice Srbije”

Dragi svi pozivamo Vas da pogledate preko 1,600 preslatkih radova mališana iz cele Srbije u okviru rubrike Nagradni konkurs na naslovnoj strani sajta Turistički klub Srbije. Konkurs je zvanično završen za decu vrtića i predškolskog uzrasta ali zato kreće naredni za decu do 4 razreda osnovnih škola. Pratite nas...

pročitajte ceo tekst ›

Podrška Makedonije u Nagradnom konkursu Turističkog kluba Srbije

Povodom Nagradnog konkursa "Ptice Srbije" u oragaizaciji portala www.turistickiklub.rs i Udruženja Prijatelji dece opštine Voždovac - Beograd obratio nam se i hotel Harmonija iz Makedonije i tom prilikom uzeo učešće.

pročitajte ceo tekst ›

Nagradni konkurs 2015-2016

U nameri da edukuju mlade i da kod njih razviju želju o saznanju, sopstvenom okruženju i svojoj zemlji, firma Afeja, osnivač Turističkog kluba Srbije i Udruženje "Prijatelji dece" opštine Voždovac, Beograd potpisali su Memorandum o poslovnoj saradnji.

pročitajte ceo tekst ›

Prirodna dobra Srbije - Turistički klub Srbije uskoro bogatiji za još jednu rubriku

Posetioci sajta Turistički klub Srbije će u narednom periodu moći da na ovom mestu pronađu i sve o prirodnim dobrima naše zemlje.

pročitajte ceo tekst ›

Zdravstveniturizam.rs i Turistickiklubsrbije.rs kao predstavnici zdravstvenog turizma 30. maja u organizaciji TOB-a

Turistička organizacija grada Beograda organizovala je 30 maja 2014.god. prezentaciju zdravstvenog turizma Beograda na Jahting klubu Kej uz prisustvo predstavnika državnih i privatnih institucija iz oblasti pružanja zdravstvenih i turističkih usluga.

pročitajte ceo tekst ›

Predstavnici Turističkog kluba na "Wonderful Indonesia night" povodom učešća Indonezije kao zemlje partnera na sajmu turizma 2014

Povodom učešća Indonezije kao zemlje partnera na 36 Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, dana 25. februara 2014. godine organizovana "Wonderful Indonesia night".

pročitajte ceo tekst ›